Formacions

“Nadie mejor que uno mismo para saber qué es lo que realmente desea”. 

FOCUSING Trainer La terapia experiencial de Eugene Gendlin es una técnica psicoterapeútica d’autoconsciència que ens ajuda a escoltar les sensaciones corporales per sanar emocions i travessar-les com situacemocions que no ens són fàcils. Aquesta experiència corporal vivencial aporta el que cal per un major benestar. Formació certificada per l’Institut Español de Focusing i vàlida per la diplomatura i certificació del International Focusing Institute.

Tots els nivell i monogràfics

Més informació: https://focusingbarcelona.com

Coordinadora del Programa Treva – (Técnicas de Relajación Vivencial aplicadas al Aula) Proposta d’intervenció pedagògica, creada i dirigida per D Luís López, de Mindfulness a les escoles. Escoltant les necessitats actuals de la majoria d’aules aporta solucions en forma de dinàmiques, exercisis i rutines de relaxació, meditació i atenció plena. el mindfulness. Constitueix una excellent aportació al neuroaprenentatge. El seu contingut transversal està relacionat amb l’educació emocional, convivència, educació en valors…

Oferta de formació específica a cada centre i formacions periòdiques a l’ICE obert a docents d’infantil, primària i secundària, pedagogs, psicòlegs, psicopedagogs i altres professionals relacionats amb l’educació.

1.-Educar amb més calma i consciència plena reduïnt el nivell d’estrès

2.-Generar la pròpia presència a classe, creant vincle real amb l’alumnat.

3.-Desenvolupar la pròpia interioritat i saber gestionar les pròpies emocions.

4.- Relaxar-se davant de situacions difícils i complicades.

Més informació: https://programatreva.org